Taller d’estètica a l’espai Montcau

Taller d’estètica a l’espai Montcau

Avui us presentem un petit recull d’imatges de la nostra sessió de bellesa i estètica. Un grupet d’usuàries de l’espai Montcau del Centre de Dia hem invertir part del nostre temps en mimar i estimular el seu cos. És possible que molts de nosaltres percebem els tallers d’estètica com un forma de cuidar i mimar el cos, però realment els tècnics especialistes de la Llar Fundació confeccionen aquests tipus de tallers en base a estudis científics i a la pròpia experiència. Tot i així, és evident que l’esbarjo, les converses i les rialles sempre hi són en aquests tallers.

Per aprofundir

A La Llar Fundació concebem aquest tallers com un tipus de recurs que permet millorar la qualitat de vida dels residents mitjançant diferents tipus d’estimulació. En aquest cas concret els usuaris i usuàries reben l’estimulació sensorial a partir del contacte físic que es dona amb els massatges.

Des d’un punt de vista mèdic, ajudem a pal·liar dolors, millorem la circulació, alleugerem el patiment i l’angoixa en situacions agitació, treballem la flexibilitat i millorem la qualitat de la son.

Des de la vessant social millorarem la percepció al torn que fomenten les relacions socials i treballem la comunicació. També destaquem la millora i l’increment en la l’exploració, percepció i connexió amb el medi.