La llar Fundació | LA LLAR FUNDACIÓ
La Llar Fundació va ser inaugurada el 30 d’octubre de 1949, per l’antiga Obra Social de la Caixa de Terrassa.
Residència d'avis, centre de dia, apartaments amb serveis, gent gran, ortopèdia
16682
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16682,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

LA LLAR FUNDACIÓ

de la Fundació Antiga Caixa Terrassa

La Llar Fundació va ser inaugurada el 30 d’octubre de 1949, per l’antiga Obra Social de la Caixa de Terrassa i constituïda com a Fundació Privada President Torres Falguera el 12 de gener de 1987. És una institució permanent, de caràcter benèfic i assistencial i sense afany de lucre.

En l’actualitat, La Llar Fundació és una organització amb més de 65 anys d’experiència en l’acompanyament a persones amb o sense dependència, integrada per uns 125 professionals altament qualificats.

 

Gràcies a la tasca d’aquests professionals, La Llar Fundació ha desenvolupat un model de servei orientat a l’atenció integral de la persona, atenent la totalitat de les seves necessitats sense deslligar-la del seu entorn i sense segregacions per raó d’edat . Una atenció personalitzada i amb un alt contingut educatiu, d’estimulació, de prevenció i de manteniment de les capacitats físiques, funcionals, socials, psicològiques i espirituals, conservant com objectiu primordial el desenvolupament i el creixement personal.

MISSIÓ

La finalitat darrera de La Llar Fundació és contribuir a la millora del benestar de la comunitat i alhora, possibilitar el desenvolupament i integració social de la persona amb dependència o gran amb o sense dependència.

 

L’objectiu prioritari de La Llar Fundació és acompanyar a les persones durant el seu procés de vida per millorar el seu benestar, a més, generar coneixement i serveis personalitzats per promoure la seva autonomia i dignitat. Des d’una visió holística, crear una plataforma de serveis d’atenció a la persona, sostenible i de qualitat (amb mitjans propis o integrant aliances amb tercers), oberta i sense afany de lucre.

VISIÓ

La Llar Fundació vol crear valor social i contribuir a la qualitat de vida i a l’envelliment saludable de les persones gràcies a l’aplicació d’un model de qualitat de servei i d’una gestió que sigui referència en el sector.

 

La societat, les persones ateses i el seu entorn, reconeixen i trien La Llar Fundació pel seu coneixement i capacitat per possibilitar el procés d’envelliment actiu i saludable, i per donar resposta a les necessitats derivades de processos de fragilitat i dependència.