CELEBRACIÓ DE LA 30a SETMANA DE GERMANOR

residència avis terrassa (6)

CELEBRACIÓ DE LA 30a SETMANA DE GERMANOR

Del 2 al 5 de juny, La Llar va commemorar la 30a Setmana de Germanor, uns dies plens d’actes ambientats en la Festa Major:

Dimarts 2 de juny: Acte inaugural i actuació musical

El Director de La Llar Fundació, Josep Datzira, va obrir la Setmana de Germanor. A la tarda, el grup musical Corranda va actuar als jardins, convidant a ballar a tothom.

 

residència avis terrassa (3)

residència avis terrassa (2)

 

 

Dimecres 3 de juny: Arrosada i guerra d’aigua

Una fantàstica arrossada per a 300 persones als jardins de la residència la LLar va ser la protagonista de la segona jornada. Tothom, personal, residents i a més, voluntaris, van col·laborar en la seva preparació i van fer un dinar de germanor.

 

Dimecres 3 de juny: Arrosada i guerra d’aigua Una fantàstica arrossada per a 300 persones als jardins va ser la protagonista de la segona jornada. Tothom, personal, residents i a més, voluntaris, van col·laborar en la seva preparació i van fer un dinar de germanor.

 

El sol, present durant tot el dia, va ser un convidat més de la festa i va contribuir perquè la guerra d’aigua també fos tot un èxit de rialles.

residència avis terrassa (5)

 

Dijous 4 de Juny: Gimcana amb l’escola del Carme i Havaneres!

Els 85 nens i les nenes de l’Escola del Carme s’ho van passar d’allò més bé amb la gran Gimcana que treballadors i residents els hi van preparar:

Carrera de sacs i d’obstacles, córrer a pel mocador, pescar objectes en una piscina, cantar, pintar-se la cara.., tot un munt de divertides proves que els nens van haver de superar per grups.

residència avis terrassa (9)

residència avis terrassa (7)

residència avis terrassa (8)

La tarda va ser ben dolça gràcies al rom cremat i a les havaneres del grup musical Bon dia.

 

Divendres 5 de juny: Tallers, Fira i Sopar de Cloenda

L’últim dia de festa a la Residència La Llar va ser ben complet! Al matí, els residents van posar a prova les seves habilitats i es van agrupar en tallers, on van realitzar els centres de taula, les polseres i les agulles que després van vestir el sopar de gala.

residència avis terrassa (1)

A la tarda, una autèntica Fira de Festa Major s’instal·lava a La Llar! Les famílies, grans i petits, van omplir els jardins de rialles!

 

residència avis terrassa (13)

residència avis terrassa (11)

residència avis terrassa (12)

Els Castellers d’Olesa de Montserrat van actuar i mentre en seu anxaneta s’enfilava en un fantàstic pilar, 30 globus s’enlairaven al cel per commemorar aquesta 30a Setmana de Germanor.

residència avis terrassa (10)

Després del sopar de gala, els Dracs i Diables de Terrassa van oferir al seu espectacle de foc a ritme de tambors i gralles.

residència avis terrassa (14)

I per acabar una gran setmana de festa, tothom va poder ballar al ritme del grup musical Ostres Ostres.